Homerustoren in Almere opgeleverd aan Huurwoningen Nederland Fonds

Een elegante woontoren is toegevoegd aan de skyline van Almere. Eind oktober werden er 91 appartementen opgeleverd aan het ‘Huurwoningen Nederland Fonds’, een beleggingsfonds beheerd door Credit Linked Beheer.

Aan de rand van Almere is door Loostad Vastgoedontwikkeling en Bouwbedrijf Wessels Rijssen BV de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan een woontoren met prachtig uitzicht op het IJmeer en de skyline van Amsterdam. De Homerustoren in Almere Poort bestaat uit twaalf verdiepingen en is, met een hoogte van bijna veertig meter, een van de hoogste gebouwen in de omgeving. De 91 twee- en driekamer appartementen hebben allemaal een luxe badkamer en keuken, eigen buitenruimte en een parkeerplaats. De moderne toren is gelegen op loopafstand van vele voorzieningen en op nog geen 20 (auto of trein) minuten van Amsterdam. De woorden van de dichter Homerus zijn treffend: “Torens zijn het sieraad van een stad”.

De 2.000ste woning verhuurd

Hoewel het elke keer bijzonder is als een woning voor het eerst betrokken wordt, vond er op donderdag 26 oktober een extra memorabele sleuteloverdracht plaats. De 2.000ste woning van een van de fondsen beheerd door Credit Linked Beheer is verhuurd. De huurder van het splinternieuwe appartement werd met taart en bloemen onthaald.