AGENDA

11 maart 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Breukelen

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op woensdagavond 11 maart om 20.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Breukelen voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

18 maart 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Eindhoven

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op woensdagavond 18 maart om 20.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Eindhoven voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

25 maart 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Zwolle

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op woensdagmiddag 25 maart om 14.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Zwolle voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u uitgebreid geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

2 april 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Sassenheim

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op donderdagmiddag 2 april om 14.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Sassenheim voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

16 april 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Breda

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op donderdagmiddag 16 april om 14.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Breda voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

14 mei 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Ridderkerk

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op donderdagavond 14 mei om 20.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Ridderkerk voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie