AGENDA

4 juni 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Online webinar

Virtuele informatiebijeenkomst via het web

Op donderdag 4 juni om 14.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een virtuele informatiebijeenkomst via het web. Via dit online webinar kunnen we u, ondanks alle beperkende maatregelen door het corona virus, uitgebreid en op een interactieve manier informeren over de details van de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II.

Meer informatie

11 maart 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Breukelen

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op woensdagavond 11 maart om 20.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Breukelen voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

18 maart 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Eindhoven

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op woensdagavond 18 maart om 20.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Eindhoven voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

25 maart 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Zwolle

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op woensdagmiddag 25 maart om 14.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Zwolle voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u uitgebreid geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

2 april 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Sassenheim

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op donderdagmiddag 2 april om 14.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Sassenheim voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

16 april 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Breda

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op donderdagmiddag 16 april om 14.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Breda voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie

14 mei 2020 | Huurwoningen Nederland Fonds II | Ridderkerk

Geannuleerd door ontwikkelingen Corona virus –

Op donderdagavond 14 mei om 20.00 uur organiseert Credit Linked Beheer een informatiebijeenkomst in Ridderkerk voor de eerste emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds II. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de details van het fonds en bent u in de gelegenheid om nader kennis met ons te maken. De exacte locatie ontvangt u zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Meer informatie