Credit Linked Beheer wint gouden FD-gazellen Award

Baarn, 13 november 2019

Credit Linked Beheer B.V. is uitgeroepen tot Gouden FD Gazellen. De award werd door het Financieele Dagblad uitgereikt in theater Orpheus in Apeldoorn.

De FD-Gazellen award is voor Credit Linked Beheer een bevestiging dat we een goed en onderscheidend beleggingsproduct in de markt hebben gezet dat vanwege het ‘groene’ karakter een brede doelgroep aanspreekt. We willen deze lijn graag doorzetten en met onze fondsen, naast het realiseren van een zo goed mogelijk rendement voor onze beleggers, een bijdrage leveren aan het realiseren van nieuwe (en duurzame) huurwoningen in Nederland.

De uitverkiezing is te danken aan de uitzonderlijke groei over de afgelopen jaren. Sinds 2014 is het fondsvermogen van Credit Linked Beheer toegenomen van vijf miljoen euro naar 360 miljoen euro. Daarmee heeft Credit Linked Beheer een goede positie verworven in de markt van particuliere woningfondsen. Het is onze ambitie om in de komende twee jaar de grootste Nederlandse beheerder van particuliere woningfondsen te worden, met fondsen die worden gekenmerkt door duurzaamheid, kwaliteit en een near-institutional karakter. Vastgoedbeleggingen waar particulieren in willen beleggen!”

In totaal beheert Credit Linked Beheer op dit moment drie fondsen. Op 8 november sloot de derde emissie van het Groenwoningen Fonds. Credit Linked Beheer hoopt nog dit jaar een tweede fiscale groenfonds, het Ecowoningen Fonds, te openen.