Credit Linked Beheer is voor de tweede keer FD Gazelle!

Credit Linked Beheer is voor de tweede keer FD Gazelle! Ook dit jaar behoren wij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vorig jaar won Credit Linked Beheer de gouden FD Gazellen Award en de gouden Gazellen Award van de regio Midden en Oost. Wij zijn enorm trots dat wij dit jaar de bronzen FD Gazellen Award van de regio Midden en Oost in ontvangst mochten nemen en danken iedereen voor het vertrouwen.

“Ik zie de FD Gazellen Award als een bevestiging van al onze inspanningen. Het is ons doel om de komende jaren onze positie als marktleider van particuliere woningfondsen te versterken.”
– Eduardo Alvarez, oprichter en algemeen directeur

Criteria FD Gazellen

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award wordt gekeken naar de omzetgroei, de winstgevendheid en het aantal FTE over de afgelopen drie jaar.

Digitale Uitreiking FD Gazellen 2020

De Awards werden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt. De uitreiking van de FD Gazellen Awards vond plaats op 19 november. Tijdens deze digitale bijeenkomst werden ook de snelste groeiers per regio bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op fd.nl/dossier/fd-gazellen.

Credit Linked Beheer

Credit Linked Beheer is oprichter en beheerder van inmiddels vijf woningfondsen met een beheerd vermogen van circa € 500 miljoen. Alle fondsen kopen nieuwe en jonge duurzame, energiezuinige huurwoningen in Nederland, waarvan de verwachte maandhuur ligt tussen € 700 en € 1.300. Eind dit jaar verwachten wij onze 2.000e woning aan te kopen.