Bouw 30 huurwoningen gestart in Schiedam voor het Ecowoningen Fonds van Credit Linked Beheer

Schiedam, 27 oktober 2021 – Als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Park Harga in Schiedam is MorgenWonen gestart met de assemblage van 30 duurzame grondgebonden huurwoningen. Deze woningen zijn gekocht door het ‘Ecowoningen Fonds’, een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer. VolkerWessels Vastgoed is de gebiedsontwikkelaar van Park Harga.

Dit deelproject van Park Harga omvat woningen in het middensegment van de huurmarkt. De grondgebonden eengezins-huurwoningen worden gerealiseerd door MorgenWonen, onderdeel van VolkerWessels. De woningen hebben een oppervlakte van 118 en 125 m². Zoals bij alle nieuwbouw die Credit Linked Beheer aankoopt, wordt er ook bij dit project naar gestreefd dat de woningen duurzamer zijn dan de BENG-systematiek in het Bouwbesluit voorschrijft. Het unieke MorgenWonen-concept staat voor duurzame en energiezuinige nul-op-de-meter woningen en een uiterst doordachte en efficiënte bouwmethode.

De oplevering van de gebiedsontwikkeling Park Harga wordt begin 2022 verwacht. De verhuur van het project (Olympiaweg 26-48 (even nummers) en Stephan van den Bergstraat 3 – 2) is gestart. Geïnteresseerden in een van de huurwoningen van het Ecowoningen Fonds kunnen zich aanmelden via www.wonenopdezeplek.nl.

Lees het hele persbericht:

PERSBERICHT