085-007 25 00
info@clbeheer.nl
Adres
LT. Gen. van Heutszlaan 10 3743 JN Baarn
Vastgoed Servicedesk Medewerker2019-07-10T14:13:16+00:00
Credit Linked Vastgoed Beheer B.V. is de vastgoed beheerder voor Credit Linked Beheer, een vergunning houdend beheerder van drie woningfondsen. Ze beheert momenteel ruim 800 woningen en binnen 3 jaar 3.000 woningen. De werkomgeving is te karakteriseren als informeel, no-nonsense en resultaatgericht.

VASTGOED SERVICEDESK MEDEWERKER

Je bent werkzaam op het gebied van vastgoedmanagement. Wegens het opstarten van een nieuw Vastgoed Beheer bedrijf heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen en afhandelen van de meldingen van onze woninghuurders door heel Nederland en je collega’s op het hoofdkantoor en het bijbehorende administratieve proces. Denk hierbij aan klachten, bestellingen, wensen, informatie en storingen of schademeldingen. Deze meldingen ontvang je via de telefoon of per mail en verwerk je in het FMIS systeem. Je stelt correspondentie op naar onze woninghuurders, handelt facilitaire meldingen van het hoofkantoor af en je voert administratieve werkzaamheden uit met betrekking tot nieuwe huurovereenkomsten en servicekosten.

Wij vragen iemand:
  • Met minimaal een MBO-niveau opleiding;
  • Met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Enige technische kennis is een pré;
  • Die aantoonbare ervaring heeft met werken in een FMIS systeem;
  • Die goed weet om te gaan met een veranderende en groeiende werkomgeving;
  • Met uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Die bij voorkeur woonachtig is binnen een straal van 15 km vanaf het kantoor in Baarn.
  • Een gezonde dosis humor want lachen vinden wij heel belangrijk in het leven!
  • Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent iemand die graag wil samenwerken en er op gericht is om verbeteringen door te voeren.

Je komt te werken op het kantoor van Credit Linked Vastgoed Beheer in Baarn.
Er heerst een zeer prettige en informele werksfeer waarbij inbreng van medewerkers wordt gewaardeerd. Credit Linked Vastgoed Beheer is een jonge snelgroeiende organisatie en je krijgt bij ons de kans om je functie zelf vorm te geven en jezelf te ontwikkelen binnen een no-nonsense en transparante organisatie.

De functie is voor 4 of 5 dagen, en de startdatum is zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een bruto salaris van maximaal €2.750 per maand o.b.v. full time. Daarnaast is er een winstdeling, een goede pensioenregeling en 30 vakantiedagen per jaar bij full time dienstverband. 

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Lara Fikkert via 085 – 007 25 39. 

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze functie, stuur dan jouw CV met motivatie op naar Lara Fikkert via fikkert@clbeheer.nl. Solliciteren kan tot september 2019.