WERKEN VOOR HET SNELSTGROEIENDE BEDRIJF VAN NEDERLAND

Credit Linked Beheer B.V. is een vergunning houdend beheerder van vijf woningfondsen. Onze kernactiviteiten bestaan uit het aantrekken van vermogen van particulieren en uit het selecteren en aankopen van Nederlandse nieuwbouw woningprojecten. Onze groeiende organisatie bestaat uit circa 45 enthousiaste en betrokken personen en is gevestigd in Baarn. We beheren meer dan 1.250 woningen en € 360 miljoen aan belegd vermogen. De werkomgeving informeel, no-nonsense en resultaatgericht.
Onlangs werd Credit Linked Beheer winnaar van de FD Gazellen top 100 van het Financieele Dagblad en was daarmee het snelstgroeiende bedrijf van Nederland in 2019.

BUSINESS DEVELOPMENT MEDEWERKER

Credit Linked Beheer is ter uitbreiding van het Business Development team op zoek naar een gedreven en pro-actieve Business Development Medewerker.

In deze functie ga je ons helpen bij het benaderen van nieuwe, potentiële beleggers voor de woningfondsen. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en informeert ze pro-actief over open emissies en beantwoordt vragen over hun beleggingen. Verder onderhoud je kennis over onze producten, de ontwikkelingen op de woningbouwmarkt, beleggingsinstellingen in z’n algemeenheid en over relevante wet- en regelgeving.

Wij bieden:

We bieden je de mogelijkheid om mee te bouwen aan een jonge en slagvaardige organisatie met korte lijnen en een open en gezellige cultuur, in een bloeiende markt. Verder krijg je bij ons de kans om je jezelf te ontwikkelen binnen een no-nonsense en transparante organisatie in een enerverende branche.

Wij zoeken iemand die,
 • commercieel inzicht heeft;
 • zelfstandig, gedreven en pro-actief is;
 • communicatief sterk is en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
 • affiniteit heeft met onroerend goed en beleggingen (ervaring is een pré);
 • gestructureerd werkt en administratief onderlegd is;
Wij vragen:
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met CRM systemen (Salesforce is een pré);
 • Die kennis heeft van en inzicht heeft in de administratieve organisatie;
 • Die zich thuis voelt in een veranderende werkomgeving en ervaring heeft met hectiek en ad hoc werkzaamheden;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Er heerst een prettige en informele werksfeer waarbij inbreng van medewerkers wordt gewaardeerd. De functie is bij voorkeur voor vijf dagen. Een vierdaagse werkweek is bespreekbaar. De startdatum is zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 80.000 bruto per jaar (basis salaris bij full time dienstverband + commerciële bonus). Verder hebben we een goede pensioenregeling en 30 vakantiedagen per jaar bij full time dienstverband. Het kantoor is gevestigd in Baarn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Philip van Gendt, via vangendt@clbeheer.nl.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze functie, stuur dan jouw CV met motivatie naar dejonghswemer@clbeheer.nl