WERKEN VOOR HET SNELSTGROEIENDE BEDRIJF VAN NEDERLAND

Credit Linked Beheer B.V. is een vergunning houdend beheerder van vijf succesvolle woningfondsen. Onze kernactiviteiten bestaan uit:
 • Het aantrekken van vermogen van particulieren
 • Het selecteren en aankopen van Nederlandse nieuwbouw woningprojecten om in te beleggen
Onze groeiende organisatie bestaat inmiddels uit circa 40 enthousiaste en betrokken personen en is gevestigd in Baarn. We beheren momenteel meer dan 1.450 woningen en € 400 miljoen aan beheerd vermogen. De bedrijfscultuur is informeel, no-nonsense en resultaatgericht.
Onlangs werd Credit Linked Beheer winnaar van de prestigieuze FD Gazellen top 100 van het Financieele Dagblad en is daarmee het snelst groeiende bedrijf van Nederland

TEAMLEIDER BUSINESS DEVELOPMENT

Als gevolg van de groei en de uitbreiding van de fondsen zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste en gedreven Teamleider Business Development.

In deze functie ga je als teamleider ons helpen bij het vinden en benaderen van nieuwe, potentiele beleggers voor de woningfondsen. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en informeert ze pro-actief over open emissies maar je focus ligt op het aantrekken van nieuwe relaties. Je beantwoordt vragen van onze participanten over hun beleggingen. Je zorgt ervoor dat je voortdurend op de hoogte bent van onze producten, van de ontwikkelingen op de woningbouwmarkt, beleggingsinstellingen en van relevante wet- en regelgeving van de overheid en toezichthouders.

Wij zoeken iemand die beschikt over de volgende competenties:
 • Commercieel inzicht;
 • Zelfstandig, gedreven en pro-actief;
 • Communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
 • Affiniteit met onroerend goed; 
 • Gestructureerd werken en administratief onderlegd.
Verder vragen wij:
 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Tenminste 7 jaar relevante commerciële werkervaring;
 • Ervaring met het werken in CRM systemen, SalesForce is een pré;
 • Ervaring in beleggingen en fondsen;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wij bieden:

We bieden je de mogelijkheid om mee te bouwen aan een jonge en slagvaardige organisatie met korte lijnen en een open en gezellige cultuur, in een bloeiende markt. Verder krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een no-nonsense en transparante organisatie in een enerverende branche.  

Er heerst een aangename en informele werksfeer, waarbij inbreng van medewerkers wordt gewaardeerd. 

De functie is bij voorkeur fulltime, maar bij flexibiliteit is een vierdaagse werkweek bespreekbaar. De startdatum is kort na de zomer. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een marktconform salaris. Verder hebben we een goede pensioenregeling en 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband.  De functie heeft als standplaats Baarn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Eduardo Alvarez via alvarez@clbeheer.nl.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze functie, stuur dan jouw CV met motivatie naar hr@clbeheer.nl

Solliciteren kan tot 14 september 2020.