085-007 25 00
info@clbeheer.nl
Adres
LT. Gen. van Heutszlaan 10 3743 JN Baarn
Risk manager2019-07-11T10:14:08+00:00
Credit Linked Beheer B.V. is een vergunning houdend beheerder van drie woningfondsen. Onze kernactiviteiten bestaan enerzijds uit het aantrekken van vermogen van particulieren en anderzijds uit het selecteren en aankopen van Nederlandse nieuwbouw woningprojecten. Onze compacte organisatie bestaat uit circa. 35 enthousiaste en betrokken personen en is gevestigd in Baarn. We beheren momenteel ruim 800 woningen en € 210 miljoen aan belegd vermogen. Ons doel is om binnen 3 jaar de grootste aanbieder van particuliere woningenfondsen in Nederland te zijn. De werkomgeving is te karakteriseren als informeel, no-nonsense en resultaatgericht.

Risk Manager

Credit Linked Beheer is ter uitbreiding op zoek naar een enthousiaste en professionele risk manager. Hij/zij steekt graag de handen uit de mouwen en staat stevig in zijn/haar schoenen binnen een snel groeiende en dynamische organisatie.

Als risk manager ben je onder leiding van de Financieel Directeur de ambassadeur van het risicobewustzijn en de regisseur voor het verder professionaliseren van het risicoframework en de daaruit voortvloeiende risk rapportages. Je gaat de visie op risicomanagement verder ontwikkelen en implementeren in de organisatie. Je bent een ervaren risk professional met aantoonbare affiniteit en ervaring met zowel strategisch als operationeel risk en control. Hierdoor kun jij de sparringpartner voor het management zijn.

Meer concreet:
 • Je signaleert de risico’s en analyseert ze;
 • Je draagt oplossingen aanom risico’s snel en slagvaardig te verminderen. Dat doe je onder andere op basis van risicobeoordelingen die met de verschillende bedrijfsonderdelen samen worden uitgevoerd. Je zoekt dus samen met je collega’s naar pragmatische oplossingen;
 • Je draagt het beleid uit en creëert risicobewustzijn binnen de organisatie;
 • Vanuit je deskundigheid weet je hoe je het risicoframework moet aanpassen bij een snel veranderende organisatie;
 • Je houdt alle relevante ontwikkelingen bij (denk aan wet- en regelgeving eigen vakgebied) en vertaalt de impact naar de organisatie;
 • Je werkt mee aan nieuwe rapportages;
 • Je bent een vraagbaak voor je CDD collega’s.
Wij zoeken iemand:
 • Met minimaal een afgeronde en relevante HBO-opleiding;
 • Met minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een gereguleerde omgeving;
 • Die ervaring heeft met risicoframeworks en interne beheersing;
 • Die pragmatisch is, alsmede een teamspeler, proactief en onafhankelijk;
 • Die zich thuis voelt in een snel veranderende werkomgeving;
 • Die interesse heeft in de producten van Credit Linked Beheer;
 • Die zelfstandig werkt en beschikt over een helikopterview;
 • Die bij voorkeur woonachtig is binnen een straal van 15 km vanaf het kantoor in Baarn.
Wij bieden:

We bieden je de mogelijkheid om mee te bouwen aan een jonge en slagvaardige organisatie met korte lijnen en een open en gezellige cultuur, in een bloeiende markt. Verder krijg je bij ons de kans om je functie zelf vorm te geven en jezelf te ontwikkelen binnen een no-nonsense en transparante organisatie in een enerverende branche.

Er heerst een zeer prettige en informele werksfeer waarbij inbreng van medewerkers wordt gewaardeerd.

De functie is bij voorkeur voor vijf dagen, maar bij flexibiliteit is vier dagen bespreekbaar en de startdatum is zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van €4.500- €6.000 bruto per maand. Daarnaast is er een winstdeling, een goede pensioenregeling en 30 vakantiedagen per jaar bij full time dienstverband. De functie heeft als standplaats Baarn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Félice de Jongh Swemer.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze vacature stuur dan jouw CV met motivatie naar Félice de Jongh Swemer (Directeur Bedrijfsvoering) via dejonghswemer@clbeheer.nl
Solliciteren kan tot september 2019. Wanneer de perfecte kandidaat zich eerder aandient sluit de vacature eerder!