Nieuwsbrief oktober 2020 – Emissie Ecowoningen Fonds sluit woensdag 28 oktober

Baarn, 14 oktober 2020

Allereerst belangrijke informatie over de openstaande emissies.Vanwege de grote interesse de afgelopen drie weken (circa € 23 miljoen aan inschrijvingen) is het noodzakelijk gebleken om de emissie van zowel het Huurwoningen Nederland Fonds II als het Ecowoningen Fonds te vergroten:

  • Het aantal dit najaar uit te geven participaties voor het Ecowoningen Fonds wordt aangepast van 2.300 naar 3.200 participaties (van € 11,5 miljoen naar € 16 miljoen). Ondanks de grotere emissie zal de emissie van het Ecowoningen Fonds op 28 oktober sluiten. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst toegewezen.
  • Vorige week zijn alle 10.200 participaties (€ 51.000.000) voor het Huurwoningen Nederland Fonds II geplaatst. Credit Linked Beheer maakt gebruik van de mogelijkheid, zoals beschreven in het prospectus, om de emissie te vergroten met 5.100 participaties. Dit vanwege het blijvende aanbod van interessante woningprojecten en de blijvende grote interesse in het fonds.

Door de instroom van inschrijvingen is het echter druk bij de participantenadministratie. Wij doen ons uiterste best om de vertragingen binnen de perken te houden en in ieder geval binnen drie à vier werkdagen te reageren. Heeft u een bevestiging ontvangen, dan bent u ervan verzekerd dat wij uw inschrijving tijdig hebben ontvangen.

Klik hier om verder te lezen: Nieuwsbrief oktober 2020

Schiedam