Credit Linked Beheer tekent de intentieovereenkomst voor de aankoop van 65 appartementen in Alkmaar

Contractondertekening door Hans Reijersen van Buuren (links) en Arjen Oosting (rechts)

Afgelopen week heeft Credit Linked Beheer namens een van haar fondsen de intentieovereenkomst getekend voor de aankoop van een woontoren aan de Picassolaan in Alkmaar. De woontoren omvat 65 appartementen die bestemd zijn voor de verhuur.

Geschikte huisvesting voor meerdere doelgroepen

De 65 appartementen zijn onderdeel van het project Het Palet aan de Picassolaan in Alkmaar. Het gehele project omvat de realisatie van drie woontorens en telt in totaal 146 appartementen. Het programma krijgt een variatie aan verschillende typen appartementen, waardoor er voor meerdere doelgroepen geschikte huisvesting wordt gerealiseerd. Het Palet is een ontwikkeling van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost in samenspraak met Terra Projectmanagement en wordt gerealiseerd door Van Wijnen Heerhugowaard.

Hans Reijersen van Buuren, Directeur Vastgoed bij Credit Linked Beheer: “Met het tekenen van de intentieovereenkomst met Van Wijnen nemen wij een belangrijke stap in de verdere diversificatie van de woningportefeuilles van onze fondsen. Wij zijn blij het aanbod in huurwoningen in Alkmaar en daarmee ook Noord-Holland te kunnen vergroten.’’

Planning

Naar verwachting wordt rond oktober 2022 gestart met het bouwrijp maken van de locatie. Oplevering en start verhuur staat gepland voor eind 2024. Het beschikbare huurwoningaanbod wordt via funda aangeboden. Wil je op de hoogte blijven? Binnenkort kan je je als geïnteresseerde inschrijven via “wonenopdezeplek.nl”.

Lees het hele persbericht:

PERSBERICHT